Ny blogg jag med ;)

Hej! Jag såg att Emilia hade gjort en ny blogg, och det gjorde jag med för ett tag sedan, den heter bilderbyelsa.blogg.se det skulle va kul om ni kunde följa den :) Och så skulle det va sjukt kul om ni kunde följa min nya instagram, den andra blev borttagen av en anledning som jag inte vill säga (haha) men den nya heter i alla fall elsastromeer. Jag hoppas verkligen att ni följer min blogg och instagram. Hare bra!!

Ny blogg

Jaa då är det officiellt!
Min nya blogg har jag helt själv och den heter bilderbyemilia.blogg.se
Kolla den ist för denna, för det är den jag kommer uppdatera på osv;)
Kommer sluta blogga helt på denna bloggen skulle jag tro.,
Ha'D
// emilia


Haha jag har inte orkat göra en ny blogg, oops;* haha... Men jag SKA göra det snart! Men jag får väl ta och blogga lite här ett tag till tills det händer. Sportlovet har varit jättekul förutom att jag har varit sjukt förkyld och inte kunnat vara med på träningarna:( men jag är på bättringsvägen nu iaf! Idag var en ganska lugn dag på skolan, jag fick gå hem tidigare eftersom idrott är sida lektionen och den kunde jag inte vara med på:( orkar inte skriva mer just nu, hare bra!


<3

NY BLOGG
jag ska göra en ny blogg!
nu har jag bestämt mig.
jag ska göra en som bara är min!
denna har jag ju med min kompis elsa:)
jag vet dock inte om jag tar bort denna helt eller bara sluta blogga på den.
kommer länka vad min nya blogg heter här och då får alla som läser denna följa den nya istället:)
aja, idag har vi haft prov. jag tycker det gick ganska bra faktiskt, men man vet ju aldrig hur det har gått.
ska ha prov på torsdag också.
kolla min nya blogg snart!
//emilia

Ny blogg

FÖRLÅT FÖR DÅLIG UPPDATERING! Jag har haft prov och träningar så jag har inte hunnit. Funderar på att göra en ny blogg, kommer länka dem här isåfall, men det går ju inte att fixa på mobilen så jag får väl se när jag har tid;) nu ska jag kolla på gladiatorerna och imon ska jag ha handbollsträning och fotbollsträning och handbollsmatch, får se om jag hoppar handbollsträningen kanske;/ bloggar imon om jag hinner❤
//emilia


RSS 2.0